VELİLERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1- Okulumuz, T.C Milli Eğitim Bakanlığı´ na bağlı yaş grubunun gerektirdiği eğitim programlarının uygulandığı bir ANAOKULU´  dur.

2-Çocuklarınızın hastalık dışında okula düzenli devam etmeleri gerekmektedir.

3-Anaokulumuz Milli Eğitim Bakanlığı´nın talimatları doğrultusunda resmi tatil günlerinde kapalıdır.

4-Servisten yararlanan ailelerin okul+öğretmen irtibatını düzenli olarak sınıf öğretmeniyle paylaşmaları programların düzenli işlemesi için gereklidir.

5-Çocuklarınız sizlerden başkasına, ancak yazılı refakat vermeniz ve bize telefon etmeniz halinde gönderilir. Belirtilen kişinin nüfus cüzdanı ile gelmesi halinde çocuk teslim edilir. Aksi hiç bir surette çocuğunuzun bir başkası tarafından alınmasına izin verilmez.

6-Çocuklarınızın herhangi bir rahatsızlık(ateş, grip, gibi) ve bulaşıcı hastalık durumlarında okula gönderilmemesi rica olunur. Okulumuza hiçbir şekilde ilaç kabulü yapılmamaktadır.

7-Tehlike oluşturabilecek veya kaybından üzüntü duyabileceğiniz değerli eşyalar ile künye, yüzük, küpe, bilezik, kolye, pantolon askısı gibi eşyalar kullanılmamasını rica ederiz.

8-Çocuklarınızın ceplerinde iğne, ataş, raptiye gibi zarar verici maddeler taşımadıklarına emin olunuz.

9-Anaokulumuza getirilen tüm giysi ve malzemelerin üzerinde çocuğunuzun adının olmasına özen gösteriniz.

10-Çocukların faaliyetleri için gerekli olan bazı materyallerin eğitimin aksamaması ve çocuklarınızın zor durumda kalmaması için istenilen günde gönderilmesine özen gösterin.

11-Anaokuluna gelirken çocukların eline yiyecek/içecek türü şeylerin verilmemesi gerekmektedir.

12-Programlarının aksamaması için ders saati içerisinde velilerin kesinlikle sınıflara girmemesi eğitim ve öğretimin kesintiye uğramaması ve sağlıklı işleyiş içerisinde yürümesi açısından önemlidir. Sınıflar ve orta salon öğrencilerimize ait mekanlardır. Bu mekanlarda bulunmak için ısrarcı olmamaya özen gösteriniz. Öğretmeninizle telefon görüşmesi için ders saatlerinde ısrarcı olmayınız.

13-Okul tarafından size zaman zaman notlar gönderilecektir. Bu notlarla ilgili olarak gerekli dönütleri zamanında yapmaya özen gösteriniz. Bu notların size zamanında ulaşması için çocuğunuzun çantasını düzenli olarak kontrol ediniz.

14-Okul aidatları ile ilgili sizlere ödeme planı verilecek olup bu planı dikkatlice takip edip, özenle uymanızı rica ederiz.

15- Okulumuz kulübüne yalnızca kulübe kayıtlı öğrenciler devam edebilmektedir. Çocuğunuzun kulübe kaydı yok ise çocuğunuzun kulübe -bir gün- bile kalması mümkün değildir.

19-Düzenlenecek veli toplantıları davetlerine katılmanız çocuğunuz için önem arz etmektedir.

20-Çocuğunuzun bir problemi olduğunda sınıf öğretmeninizle paylaşmanız ve okulumuz rehber öğretmeniyle işbirliği içinde olmanız problemin kısa sürede çözülmesi açısından önemlidir.

21- Çocuklarınızın giydikleri elbiselerin onun hareketini kısıtlayacak nitelikte olmamasına özen gösteriniz.

22- Telefon ve adres değişikliklerini anında okula yazılı biçimde bilgi veriniz.

23-Acil telefon görüşmelerinizi okul idaresi ile gerçekleştiriniz, öğretmenlerimizin sınıfta öğrencilerle olduğu saatlerde bu ihtiyaca cevap veremeyebilirler.

24-Okulumuzda açılan ve saat 15:00-17:30 arasında görev yapan Çocuk Kulübü; yalnızca kulübe kayıtlı öğrencilere hitap etmektedir. Kulüp hizmetlerinden yararlanmak istediğinizde okulumuz çocuk kulübüne kayıt yaptırmanız ve gereklerini yerine getirmeniz için okul idaresi ile görüşme yapmalısınız.

25- Öğrencilerimize yararlı olabilmemiz için siz sayın velilerimizin desteği çok önemlidir.

 

İlginize teşekkür eder, işbirliğinizi bekleriz.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi