Atakum Belediyesi Fırat Özdemir Anaokulu
Cumhuriyet Mahallesi 92. Sokak No6 55200 Atakum/SAMSUN

VİZYON

Okul öncesi dönemde Atatürkçülük ve bilimin ışığında, imkan ve fırsat eşitliği sağlayarak, sevgi dolu bir ortamda öğrencileri düşünmeye, araştırma ve incelemeye, yönlendiren bir ortam sunan, çocukların zihinsel sosyal, duygusal, sanatsal, öz benlik kavramlarının gelişimine katkıda bulunan ve bu sayede kendine güvenen çocuklar yetiştiren öncü bir kurum olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları ve Okul Öncesi Eğitimin Amaçları doğrultusunda; saygı, sevgi ve hoşgörü ortamında Milli ve Manevi değerlerine bağlı, başkalarının haklarına saygılı, kendine güvenen ve kendini ifade edebilen yaratıcı, lider bireyler yetiştirmek, çevremize ve velilerimize okul öncesi eğitim konusunda bilgiler vererek ebeveynlerin bilinçlenmesini sağlamak, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkı sağlamaktır.

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

07:30-12:30 12:30-17:30

kombi kalorifer

Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine yaklaşık 7-8 km. uzaklıktadır.

Cumhuriyet Mahallesi 92. Sokak No:6 55200 Atakum/SAMSUN